Home » Drives » Fietsdrive

Fietsdrive

FietsBridgeThuisDrive BOD ‘84 

De FietsBridgeThuisDrive is een parenwedstrijd (topintegraal) in 2 lijnen voor leden van Bod ’84.
We spelen de drive met 28 paren, in 7 rondes van 4 spellen.

De wedstrijd duurt van ongeveer 10.30 uur tot 17.30 waarna de prijsuitreiking volgt met een drankje.

Je kunt aan de wedstrijd deelnemen als Thuispaar, Gastpaar of Fietspaar.

We hebben 7 Thuisparen nodig die in of vlakbij Houten wonen, in hun huizen wordt de wedstrijd gespeeld.

Elk huis heeft een speeltafel voor de A-lijn en een speeltafel voor de B-lijn. Het thuispaar verzorgt ‘de catering’
tijdens de drive: de koffie, lunch, drankjes, hapjes. Zij ontvangen hiervoor een kleine vergoeding en betalen geen inschrijfgeld.

De 7 Gastparen spelen de hele drive op het adres van één thuispaar. De 14 fietsparen fietsen bij elke ronde naar een nieuw adres. 

Naast de 28 paren hebben we ook 2 personen nodig die reservespeler willen zijn. Dat betekent dat je meespeelt indien een ingeschreven deelnemer uitvalt.

Je kunt je inschrijven door dit formulier in te vullen.

Geef bij de inschrijving je 1e voorkeur op. Als jullie willen fietsen, vul dan ook 2e voorkeur  in: of jullie eventueel thuis- of gastpaar willen zijn.

We proberen zoveel mogelijk ieders 1e voorkeur te honoreren, maar het fietsen is meestal populair. De thuis- en gastparen van vorig jaar hebben daarom voorrang wanneer zij dit jaar willen fietsen.

Na inschrijving en indeling ontvangt elk paar half september een wedstrijdbrief met hun paarnummer en  het speelschema met de tijdsindeling en adressen. In die brief staat ook hoe je het inschrijfgeld kunt overmaken. Voor de gast- en de fietsparen bedraagt het inschrijfgeld circa €24,- per paar.

De fietsende paren zorgen er voor dat het materiaal vóór en na de drive worden weggebracht. De details daarover staan ook in je wedstrijdbrief.

Schrijf je in ieder geval snel in.

Deelname aan de fietsdrive is in principe voorbehouden aan leden van BOD84: beide leden van een deelnemend paar moeten lid zijn.
Bij inschrijving moeten per paar 2 namen vermeld worden. Bepalend is het lidmaatschap gedurende de periode september-december.
Uitzonderingen worden alleen gemaakt als dat noodzakelijk is om de indeling sluitend te krijgen. Dit ter beoordeling van de wedstrijdleider.

Deelname wordt bepaald op volgorde van inschrijving.

De inschrijving sluit uiterlijk 21 september of op het eventuele eerdere moment dat het aantal van 28 paren (plus 2 reserveparen) is bereikt.
Als op 21 september het aantal ingeschreven paren kleiner dan 28 blijkt te zijn, dan zal de fietsdrive niet doorgaan. (zie aankondigingsmail).
Raadpleeg dus uiterlijk 28  september deze website als je bij niet doorgaan van de fietsdrive andere plannen wilt maken voor 8 oktober.
De ingeschreven deelnemers krijgen (bij doorgaan van de fietsdrive) uiterlijk 28 september een mail met de indeling en de betalings- en andere gegevens.

Bij vragen kun je ons mailen:

Email naar: renewortel@xs4all.nl  met een CC naar bridgeclubbod84@gmail.com