web analytics

Home » cursus 2- gevorderden

cursus 2- gevorderden

Bridgecursus voor gevorderden (cursus 2) najaar 2019

We starten op 25 september 2019 met een gevorderdencursus op de woensdagavond. De exacte data zijn nu nog niet allemaal vastgelegd. Deze cursus is een direct vervolg op de beginnerscursus van afgelopen voorjaar. Ook “zij-instromers” die al eerder hebben gebridged maar hun kennis weer willen ophalen zijn welkom. Neem in dat geval eerst even via het aanmeldingsformulier contact op met de docent om samen te bepalen of de cursus goed aansluit bij uw voorkennis.
De cursus bestaat uit 12 lessen op de woensdagavond van 19:45 tot 22:15 in het Haltna Huis in Houten. Adres: Het Kant 193, 3995 GZ Houten. De kosten voor 12 lessen zijn € 120,—.
Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal circa 16. Wees er tijdig bij: vol is vol.

 

De cursus wordt gegeven door bridgedocent René Wortel aan de hand van “Leer bridge met Berry Westra deel 2” (het ruitenboekje) . 
De vermelde leskosten zijn exclusief het cursusboek dat ongeveer 12,50 euro kost als u het bestelt via de docent. Daarnaast is via de docent eventueel een oefen-CD (Windows én Apple) bij het boek te koop voor 25 euro. Sterk aanbevolen.

Inschrijven kan via het aanmeldingsformulier.