web analytics

Home » cursus 1- beginners

cursus 1- beginners

Bridgecursus voor beginners (cursus 1) vanaf 12 februari 2020

Iedereen die er wat moeite voor wil doen kan leren bridgen. Bij de één zal dat sneller gaan dan bij de ander. Meestal blijkt trouwens dat de “snelle” cursisten er gewoon meer tijd in kunnen steken. Het effect van deze cursus is optimaal als de cursist de lesstof voorafgaand aan elke les goed voorbereidt en tussen de lessen door zoveel mogelijk oefent. Dat kan op internet, met oefen-CD’s, oefen-apps  of live aan tafel met medecursisten. Reken op een tijdsbeslag van minimaal 5 uur per week, inclusief de cursusavond. Maar: “méér is beter”.

We starten op 12 februari 2020 weer met een beginnerscursus (cursus 1) . Exacte data liggen nog niet vast. De 12 lesavonden zijn niet aaneengesloten. Om de cursus liefst tóch vóór 1 mei af te ronden proberen we 3 maandagavonden in te plannen (in overleg met de cursisten).

Ook belangstellenden die lang geleden wel eens hebben gebridged maar hun kennis weer willen ophalen zijn welkom.

De cursus bestaat uit 12 lessen op de woensdagavond van 19:45 tot 22:15 in het Haltna Huis in Houten. Adres: Het Kant 193, 3995 GZ Houten.
Aantal deelnemers: minimaal 12 en maximaal circa 16. Wees er tijdig bij: vol is vol.
Kosten: circa 120 euro.

De cursus wordt gegeven door bridgedocent René Wortel aan de hand van “Leer bridge met Berry Westra deel 1” (het klaverenboekje) . Vermelde leskosten zijn exclusief het cursusboek dat ongeveer 12,50 euro kost als u het bestelt via de docent. Voor degenen die het lesboek via de docent bestellen is nu nog een oefen-CD (Windows én Apple) bij het boek te koop tegen sterk gereduceerde prijs.

Wie voorafgaand aan de cursus al wat voorbereidend werk wil en kán doen, doet er goed aan daarover via het aanmeldingsformulier contact op te nemen met de docent. Op die manier maak je een vliegende start met de cursus.