web analytics

Home » cursus 1- beginners

cursus 1- beginners

Bridgecursus voor beginners (cursus 1) –gestart: voorjaar 2020

Het effect van deze cursus is optimaal als de cursist de lesstof voorafgaand aan elke les goed voorbereidt en tussen de lessen door zoveel mogelijk oefent. Dat kan op internet, met oefen-CD’s, oefen-apps  of live aan tafel met medecursisten. Reken op een tijdsbeslag van minimaal 5 uur per week, inclusief de cursusavond. Maar: “méér is beter”.

De cursus wordt gegeven door bridgedocent René Wortel aan de hand van “Leer bridge met Berry Westra deel 1” (het klaverenboekje) . Vermelde leskosten zijn exclusief het cursusboek dat ongeveer 12,50 euro kost als u het bestelt via de docent. Voor degenen die het lesboek via de docent bestellen is nu nog een oefen-CD (Windows én Apple) bij het boek te koop tegen sterk gereduceerde prijs.

Wie voorafgaand aan de cursus al wat voorbereidend werk wil en kán doen, doet er goed aan daarover via het aanmeldingsformulier contact op te nemen met de docent. Op die manier maak je een vliegende start met de cursus.

De “lopende” beginnerscursus (cursus 1) is op 12 februari 2020 gestart, maar helaas al na 4 lessen noodgedwongen tijdelijk afgebroken vanwege Corona. De cursus wordt op een nog te bepalen tijdstip op een andere locatie hervat. Er zijn sinds maart 2021 ook mogelijkheden voor onlinecursussen. Neem daarvoor contact op met de docent.

De cursus bestaat uit 12 lessen op de woensdagavond van 19:45 tot 22:15.
Kosten: circa 120 euro (*).

In verband met afzeggingen is er (uitsluitend na overleg met de docent) ruimte voor een beperkt aantal nieuwe cursisten bij de resterende lessen.
*)Voor nieuwe cursisten kan de prijs per les hoger liggen in verband met wijziging van de locatie.